Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

FURminator Dual Brooming Brush kétoldalas kefe

Ár:
7.620 Ft
Egységár: 7.620,00 Ft/db
Gyártó: FURminator
FURminator Dual Brooming Brush kétoldalas kefe
Elérhetőség: Rendelhető 2-3 munkanap
Külső raktárállapot: Rendelhető 2-3 munkanap
Szerezhető hűségpontok: 77
Kiszereléseink: 1db
Mennyiség:db

A termék fő tulajdonságai

Ápolás és Egészség Kefe, Fésű
Kiszereléseink 1 kg

Jelenleg egy kiszerelésben

Leírás

KÉTOLDALAS ÁPOLÓ KEFE

A FURminator Dual Grooming Brush kétoldalas "kettő az egyben" szőrzetápoló kefe, amely kemény és puha sörtéivel kisimítja és fényessé teszi a bundát. Használja naponta, 5-10 percen keresztül fésülve kedvencét.

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Kérjük, olvassa el az összes instrukciót és a GYIK szekciót, mielőtt belekezd a szőrápolásba. Csak az előírásoknak megfelelően használja a FURminator kétoldalas kefét (FURminator® Dual Grooming Brush).

1. LÉPÉS

Keressen megfelelő időpontot és nyugodt helyet arra, hogy kutyájával belevágjanak a bundája átfésülésébe. Gyengéden húzza végig a kefét az állat bundáján a szőr növekedésének irányában. Haladjon kutyája fejétől kezdve végig a hátán, különösen óvatosan bánva a has, a lábak, a nemi szervek és a fenék körüli területekkel. Ugyanazon a területen ne ismételje meg túl sokszor a mozdulatot, mert az kutyája bőrének és szőrzetének irritációjához vezethet. Addig folytassa a kefélést, míg a kutya bundájából minden koszt és kóccsomót el nem távolított, és a szőrzet teljes felületét át nem kefélte.

2. LÉPÉS

A szőrzetápolás ideális alkalom arra, hogy alaposan átnézze kutyáját. Kefélés közben nézzen be a bunda alá is, hiszen az eltakarhat sebeket, zúzódásokat és más bőrirritációkat. Ha talál ilyesmit, további kefélés előtt vigye el az állatot orvoshoz!

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

MELYIK OLDALÁT HASZNÁLJAM?

A vaddisznószőrből készült sörték (puha sörték) oldala kiváló, sokoldalú kefe, mely kutyáknál a legtöbb szőrtípushoz használható, eltávolítja a koszt, simává és fényessé varázsolva a szőrt. A fém sörték oldala (kemény sörték) kiváló a hosszú szőrzetű állatokhoz, a legjobb a csomók és szennyeződések eltávolításához, illetve az állat bőrének masszírozására.

MIKOR HASZNÁLJAM A FURMINATOR KÉTOLDALAS KEFÉT (FURMINATOR® DUAL GROOMING BRUSH)?

Bármikor átkefélheti kutyája bundáját, akár nedves, akár száraz. A kefélést kiegészítheti más szőrhullás elleni deShedding termékekkel, például a FURminator® deShedding Waterless Spray szárazsamponnal és a FURminator® deShedding Shampoo samponnal. A kefélés fontos lépés azelőtt is, hogy a FURminator® deShedding eszközöket használná a kócos, összetapadt szőrzet kibogozása érdekében.

MILYEN GYAKRAN ÉS MENNYI IDEIG HASZNÁLJAM A FURMINATOR® KÉTOLDALAS KEFÉT?

A legjobb eredmény elérése érdekében naponta, 5-10 percig kefélje át kedvence bundáját a FURminator® kétoldalas kefével, de ez függ a kutya fajtájától, szőrzetének vastagságától és állapotától is.Az intenzívebb vedlési időszakban, vagy ha a kutya szőrében túl sok kosz és gubanc gyülemlett fel, ennél gyakrabban is szükség lehet a kétoldalas kefe használatára.

HOL ÉRDEMES VÉGEZNI A SZŐRÁPOLÁST?

Grooming your dog will loosen large amounts of loose hair and debris, so a location that is easy to clean, such as a tile floor indoors or an outdoor area, makes cleanup more convenient. Most importantly, always choose a location where your pet feels comfortable and safe.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Kérjük írja meg véleményét!