Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

FURminator aljszőrkefe- törpetestű, hosszú szőrű kutyáknak (XS)

Ár:
9.310 Ft
Egységár: 9.310,00 Ft/db
Gyártó: FURminator

Az aljszőrkefe alkalmas kutyák, macskák, kisállatok és más több rétegű bundával rendelkező háziállatok szőréhez.

Az aljszőrzet szőrmentesítése nem ugyanaz, mint a kefélés vagy a fésülés.

Elérhetőség: Raktáron (1-2 munkanap)
Külső raktárállapot: Raktáron (1-2 munkanap)
Szerezhető hűségpontok: 94
Kiszereléseink: 1.00kg
Mennyiség:db

A termék fő tulajdonságai

Ápolás és Egészség Kefe, Fésű

Jelenleg egy kiszerelésben

Leírás

Az aljszőrkefe alkalmas kutyák, macskák, kisállatok és más több rétegű bundával rendelkező háziállatok szőréhez.

Az aljszőrzet szőrmentesítése nem ugyanaz, mint a kefélés vagy a fésülés. Ez az eszköz eltávolítja a kilazult, elhalt szőrszálakat még vedlés előtt, anélkül, hogy belevágna a fedőszőrzetbe vagy megsértené azt (előírás szerinti használat esetén).

Kérjük, használat, illetve vásárlás előtt konzultáljon állatorvosával, ha nem biztos benne, hogy az ön kedvencének alkalmas-e ez az eszköz.

Amelyik kisállat/állat nem vedlik, azokon nem szabad alkalmazni! Továbbá ne alkalmazzuk különösen érzékeny bőrű kisállatokon!

Működése és előnyei:

  • SKIN GUARD®

Végigsiklik a bőrön, és megakadályozza, hogy bevágjon a széleken. Az ívelt él kényelmesen illeszkedik az állat természetes testfelépítéséhez és alakjához.

  • FUREJECTOR® GOMB

Könnyedén kiszedhető vele a szőr a keféből, a szőrtelenítés így egyszerűbb, mint valaha

  • ROZSDAMENTES ACÉL DESHEDDING SZŐRKISZEDŐ FEJ

Biztonságosan hatol ál a felső rétegen, hogy könnyedén eltávolítsa az elhalt szőrszálakat és az aljszőrzetet anélkül, hogy megsértené a bőrt vagy a felső bundát (előírás szerinti használat esetén) Az ívelt él igazodik kedvence adott testfelépítéséhez és alakjához a kényelem érdekében.

  • ERGONOMIKUS NYÉL

A kényelmes és könnyű használatért

  • BŐRVÉDŐ - ÉLVÉDŐ

A bőrvédő végigsiklik a bőrön, így az eszköz nem nyomódik be a széleknél sem. Az élvédő megóvja a fogakat az eszköz tárolásakor.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Kérjük, olvassa el az összes instrukciót és a GYIK szekciót, mielőtt belekezd a szőrápolásba.

Csak az előírásoknak megfelelően használja a FURminator aljszőrkefét (FURminator® undercoat deShedding Tool).

1. LÉPÉS

Az aljszőrzet deShedding kezelése elvégezhető bármikor, amikor kedvence bundája teljesen száraz, de a legjobb eredmény elérése érdekében ajánlott közvetlenül mosdatás és szárítás után megtenni.

A FURminator® márka széles termékválasztékát úgy tervezték, hogy rendszeres használat esetén javítsa a háziállatok bőrének és bundájának egészségét, valamint jelentősen csökkentse a házban levedlett szőr mennyiségét.

2. LÉPÉS

Mielőtt használná a deShedding aljszőrkefét, nézze át alaposan kedvencét. Nézzen be a bunda alá is, hiszen az eltakarhat sebeket, zúzódásokat és más bőrirritációkat. Ha talál ilyesmit, kefélés előtt vigye el az állatot orvoshoz! Ezen kívül, mielőtt a deShedding aljszőrkefét használná, távolítsa el a kócos és összeragadt szőrcsomókat a FURminator® Fur Dematting Tool vagy Grooming Rake bontókefével.

3. LÉPÉS

A deShedding eszközt is a többi keféhez hasonlóan használja, gyengéden végighúzva az állat bundáján a szőr növekedésének irányába, a szőrzet felé fordítva a rozsdamentes acélfogakat. Haladjon kedvence fejétől kezdve végig a hátán, különösen óvatosan bánva a has, a lábak, a nemi szervek és a fenék körüli területekkel. Egy területet ne keféljen túl sokáig, inkább kevesebb, hosszan elnyújtott, lágy mozdulatokkal húzza a kefét az állat bőrétől elfelé és felfelé irányban. Noha a bőrvédőnek köszönhetően az eszköz széle nem mélyed bele kedvence bőrébe, hanem egyenletesen siklik, a túl erőteljes vagy durva kefélés így is irritálhatja az állat bőrét, így ügyeljen,

hogy ne fejtsen ki túl nagy nyomást. Ha bármilyen kipirosodást vagy irritációt vesz észre, hagyjon fel az aljszőrkefe használatával.

4. LÉPÉS

Mivel az eszköz összegyűjti az aljszőrzet kihullott szőrszálait, a felesleges szőr a FURejector® gomb megnyomásával eltávolítható az eszköz fogaiból.

 Alkalmazása és eredmények elérése

A legjobb eredmény elérése érdekében hetente egyszer-kétszer, 10-20 percig kefélje át kedvence bundáját aFURminator® deShedding eszközzel, de ez függ az állat fajtájától, szőrzetének vastagságától és állapotától is. Az intenzívebb vedlési időszakban ennél gyakrabban is szükség lehet az aljszőrkefe használatára. A FURminator vágóélét úgy tervezték, hogy a szőrápolás gyorsabb és könnyebb legyen, míg a bőrvédő Skin Guard® designrévén a kefe egyenletesen siklik kedvence testén.

A deShedding aljszőrkefe nagy mennyiségű kilazult szőrszálat távolít el, így olyan helyszínt válasszon, amelyet könnyű tisztítani, például kültéri vagy beltéri járólapos padló, így kényelmesebb lesz az utólagos takarítás. De a legfontosabb, hogy olyan helyet válasszon, ahol kedvence kényelmesen, biztonságban érzi magát.

Az eszköz tisztítása

Mielőtt használná a deShedding kefét, kefélje át a szőrzetet, hogy az esetleges összetapadt, kócos csomókat eltávolítsa. Ha az aljszőrkefét kócos, összecsomósodott bundán használja, abba beletörhet az eszköz foga, és kedvencének is fájdalmat okozhat.

Ügyeljen rá, hogy ne ejtse le az eszközt, és ne is tegye olyan helyre, ahonnan leeshet, mert attól is megsérülhet a kefe fogazata.

A deShedding vágóélét meleg vízzel és gyengéden tisztító szappannal lehet tisztítani szükség esetén. A tisztítás segíthet abban is, hogy az aljszőrkefe fogazatában összegyűlt elhalt hámsejteket, korpát eltávolítsa, az eszköz éle így ismét hatékony lesz. Mielőtt elrakná, hagyja teljesen megszáradni a deShedding eszközt!

A FURminator aljszőrkefe vágóéle körül élvédő található, így tároláskor nincs szükség külön tokra. Egyszerűen csak nyomja le a FURejector® gombot, és húzza maga felé, hogy a helyére kattanjon az élvédő, amely védi a deShedding vágóélét.

Sok sikert kedvence ápolásához!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Kérjük írja meg véleményét!