Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kutya

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: Grapiola
11.170,92 Ft/l
2.793 Ft
Pillanatnyi készlethiány
Az ANIMEAL ACTIVE olajkeverék 3-féle hidegen sajtolt olaj (lenmagolaj, kendermagolaj és feketeköménymag-olaj) optimális arányú keveréke. A lenmagolaj kiemelkedően magas Omega-3 tartalma segít a csontfejlődésben, kiemelkedő antioxidáns hatóanyaginál fogva erősítheti az immunrendszert. A kendermagolaj speciális zsírsavösszetételével együtt erősítheti a jobban igénybe vett szív- és érrendszert, valamint jó hatással van a stresszel terhelt idegrendszerre, és az ízületi problémákra is. A feketeköménymag-olaj egyedi, timokinon tartalmának köszönhetően az immunrendszer különleges támogatója: bizonyítottan antibakteriás, antiallergén, daganatellenes hatású lehet.
Gyártó: Grapiola
13.202,92 Ft/l
3.301 Ft
Pillanatnyi készlethiány
Az ANIMEAL BALANCE olajkeverék 3-féle hidegen sajtolt olaj (máriatövismagolaj, tökmagolaj és feketeköménymag-olaj) optimális arányú keveréke. A máriatövismag-olaj és a tökmagolaj gazdag antioxidáns összetevőkben (polifenolok, fitoszterolok), valamint E-vitamin-tartalmuk kiemelkedően magas. Ezek hozzájárulhatnak a szervezet kiegyensúlyozott működéséhez, vitalitásának megőrzéséhez. A feketeköménymag-olaj egyedi, timokinon tartalmának köszönhetően az immunrendszer különleges támogatója: bizonyítottan antibakteriás, antiallergén, daganatellenes hatású lehet
Gyártó: Grapiola
10.662,92 Ft/l
2.666 Ft
Pillanatnyi készlethiány
Az ANIMEAL IMMUNE immunerősítő olajkeverék 2-féle hidegen sajtolt olaj (lenmagolaj és feketeköménymag-olaj) optimális arányú keveréke. A lenmagolaj kiemelkedően magas Omega-3 tartalma segíthet a csontfejlődésben, a csontok és a bőr egészségének megőrzésében. Kiemelkedő antioxidáns hatású polifenol, lignán és fitoszterol tartalmánál fogva segít a betegségek elleni harcban, erősíti az immunrendszert. Pozitív hatása lehet a szív- és érrendszerre és az idegrendszerre is. A feketeköménymag-olaj egyedi, timokinon tartalmának köszönhetően az immunrendszer különleges támogatója: bizonyítottan antibakteriás, antiallergén, daganatellenes hatású lehet..