Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

FARM FOOD RAWHIDE DENTAL BRAIDED DONUT 7"

Ár:
1.955 Ft
Egységár: 1.954,53 Ft/db
Gyártó: Farm Food
FARM FOOD RAWHIDE DENTAL BRAIDED DONUT 7" jutalomfalat kutyáknak
Szerezhető hűségpontok: 0
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-03-28

Leírás

Farm Food Dental Donut BRAIDED (FONOTT)

A Farm Food Rawhide ízletes, hasznos, egészséges, egyszersmind jó szórakozás kutyájának.

A bőr- és szőrzetproblémák kezelése évek óta az állatorvosok egyik fő prioritása. Szembeötlő ugyanakkor a fogászati problémákkal küzdő kutyák számának jelentős növekedése. Ezek elsődleges oka a kutyáknál egyre gyakoribb foglepedék-probléma, amely azután fogkőképződéshez és annak következményeihez vezet.

Mivel egyre gyakoribbak a fogászati problémák a kutyáknál, az időszakos ellenőrzéseken kívül fontos egy strukturált megközelítés alkalmazása. Ez utóbbit nyújtja a Farm Food Rawhide rágócsont.

A kutyák természetes szükséglete, hogy rágjanak. Ennek az az oka, hogy csak így tudják természetes módon tisztán tartani a fogaikat. Természetes élőhelyeiken a farkasok és más kutyafélék a zsákmányállatok csontjait és bőrét rágják evés után. A puha és a kemény anyagok rágcsálása tisztítja a fogakat és egészséges ínyt biztosít.

Miért a Rawhide fogtisztító a legjobb?

A kutyákat természetük folyamatosan rágásra ösztönzi. Ez az egyedüli lehetőség fogazatuk folyamatos tisztántartására. A farkasok és más ragadozók a zsákmányállat bőrét és ínszalagjait is megrágják. Ennek a puha, mégis rugalmas anyag rágásának köszönhetik tiszta és ellenálló fogazatukat, ínyüket. Kedvencünknek ezért a legjobb választás a Rawhide fogtisztító.

Miből készül a Rawhide fogtisztító?

A Rawhide fogtisztító a szarvasmarha bőr alatti kötőszövetéből, az irhából készül. Az irha igen kemény és tartós. A hófehér Rawhide fogtisztító brazíliai húsmarhák bőrének feldolgozásával készül.

Hogyan készül a tiszta és hófehér Rawhide fogtisztító?

A nyersbőrt géppel lefejtik. A külső réteget feldolgozzák bőrként (ebből készülnek a különböző bőráruk, mint pl. a bőrtáskák). A következő réteget (irha) mosás után megfelelő méretűre vágják. A Rawhide alapanyagot különbözőképpen formázzák, majd kiszárítják egy speciális sütőben.

A Rawhide termékeknél kiemelkedő szempont, hogy sem az előállítás sem pedig a szállítás alatt semmilyen káros anyagot ne használjanak fel, ezáltal a lehető legtisztább és legbiztonságosabb terméket garantálva.

A Rawhide fogtisztítók kemények. A nyál – amely a rágás alatt termelődik – teszi egyre puhábbá a termékeket. Kutyádnak fogazata és a Rawhide fogtisztító között a rágás ideje alatt intenzív kapcsolat alakul ki. Ez idő alatt utóbbi úgy megpuhul, hogy a kutyád kis darabkákat tud leharapni belőle. Így az hatásos, ugyanakkor ízletes fogkefeként működik a gyakorlatban.

Az a kölyökkutya amelyik a Rawhide fogtisztítóval kezdi megtanulni a rágást, természetes módon élheti ki rágóösztöneit. Ezzel a termékkel elősegítheted kedvencednél az egészséges szájüreget és fogazatot. Idősebb kutyánál a már kialakult fogkövességet először javasolt eltávolíttatni az állatorvossal!

A Rawhide fogtisztító főbb jellemzői röviden:

 • 100%-ban emészthető,
 • 100%-ban káros anyagtól mentes,
 • 100%-ban szagtalan,
 • 100%-ban gluténmentes,
 • 100%-ban allergénmentes,
 • 100%-ban húsmarha irhaszövetből van.

Analitikai komponensek

 • Nedvességtartalom6,4%
 • Fehérje92,8%
 • Zsír0,2%
 • Hamu0,2%
 • Nyersrost0,4%

Szárított, szarvasmarha bőr alatti kötőszövet 100%

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Kérjük írja meg véleményét!